header 1 header 2 header 3 header 4 header 5
Choose your country:

Zakpak

Visverpakkingen

Volg ons: Twitter

Vis wint aan populariteit bij de consument en hiermee wordt ook het voorverpakken van vis steeds belangrijker. Niet alleen het beschermen van de vis tijdens transport maar ook om de houdbaarheid te verlengen en de vis zo optimaal mogelijk te kunnen presenteren door middel van een bedrukte vacuümzak.

 

Of het nu gaat om het transporteren van mosselen of het aantrekkelijk presenteren van een gerookte zalm of paling, elk product vraagt om een specifieke vacuümverpakking en bedrukking.

 

Vacuümzakken

  • Buis-vacuümzakken, vervaardigd uit gecoëxtrudeerde buisfolie met een bacterievrije binnenzijde. Diverse afmetingen direct uit voorraad leverbaar in o.a. standaarddiktes 80, 90, 100, 120 en 140 micron.
  • Buis-vacuümzakken (kookkwaliteit) uit gecoëxtrudeerde folie met een bacterievrije binnenzijden. Geschikt voor pasteurisatie en sous-vide garen, kookvast to 121 graden celsius in de standaarddiktes 80 en 100 micron.
  • Zijlas-vacuümzakken, vervaardigd uit vlakfolie, uit voorraad leverbaar in diverse maten in de standaarddikte 90 micron. Op bestelling in de diktes 110, 130 ,145 en 160 micron.
  • Standaard bedrukte zakken met de tekst ''gerookte visdelicatesse'', formaten 9 x 36 cm (paling), 15 x 25 cm (100 gram zalmfilet) en 23 x 70 cm (zijde zalm)

Zakpak B.V. biedt u de volgende mogelijkheden voor het bedrukken van vacuümzakken:

 

Oppervlaktedruk (Buiszakken)

Materiaal: PA/PE

Dikte: diverse samenstellingen

Aantal zijden te bedrukken: 2 (achterzijde doorlopend)

Aantal kleuren: 8

Geschikt voor raster: Nee


Tussenlaagsedruk (Zijlaszakken)

Materiaal: OPA/PE, PA/PE, etc.

Dikte: diverse samenstellingen

Aantal zijden te bedrukken: 2 (beide zijden positiedruk)

Aantal kleuren: 8

Geschikt voor raster: Ja

 

* Levertijd bedrukt verpakkingsmateriaal 6 weken na goedkeuring drukproef

 

Dieptrekfolie

  • Dieptrekfolie in diverse samenstellingen en diktes. Naar wens voorzien van zogenaamde Anti-fog en of Easy-peel eigenschappen.

Trays en afdekfolies

  • Trays met EVOH (zeer hoge barierre) voor extra houdbaarheid
  • Afdekfolie in diverse samenstellingen en diktes, naar wens voorzien van zogenaamde Anti-fog en/of Easy-peel eigenschappen.

Alle materialen zijn geschikt voor vacumeren en begassen.

 

Verpakkingsmaterialen van Zakpak B.V. zijn geschikt voor voedingsmiddlen en worden onder streng kwaliteitstoezicht vervaardigd. Op uw verzoek leveren wij ons kwaliteitscertificaat.

 

Op uw verzoek

 

- Kunnen alle materialen worden voorzien van uw eigen logo of ontwerp.

- levert Zakpak B.V. verpakkingsmaterialen die speciaal naar uw eisen en wensen worden geproduceerd.

- Kunnen alle vacuümzakken per 100 stuks worden verpakt in hygiënische krimpfolie eventueel voorzien van een etiket met uw logo.

 

Bent u geïnteresseerd in de vacuüm verpakkingsmaterialen van Zakpak B.V.? Bel dan voor aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte naar 010 - 434 5977 of stuur uw e-mail naar: info@zakpak.nl