header 1 header 2 header 3 header 4 header 5
Choose your country:

Zakpak

Kaas & aardappelen

Volg ons: Twitter

Vacuümverpakkingen voor kaas:

 

 

 

Gemak dient de mens. Veel versproducten worden daarom gesneden of gewassen aangeboden.

Vacuümverpakkingen worden gebruikt om geraspte of gesneden kaas en geschilde aardappelen tijdens transport te beschermen, de houdbaarheid te verlengen of (in geval van kaas) te laten rijpen.

Elk versproduct vraagt om een specifieke vacuümverpakking; of het nu gaat om 10 kilo geschilde aardappelen of een ons geraspte kaas bij Zakpak hebben wij de verpakking voor u!

 

Buis-vacuümzakken

Vervaardigd uit gecoëxtrudeerde buisfolie met een commercieel steriele binnenzijde. Diverse afmetingen direct uit voorraad leverbaar in o.a. standaarddiktes 80, 100, 120 en 140 micron.

 

Zijlas-vacuümzakken

Vervaardigd uit o.a. vlakfolie. Diverse afmetingen direct uit voorraad leverbaar in diverse maten in de standaarddikte 90 micron. Op bestelling in de diktes 110, 130, 145 en 160 micron.

 

Krimpzakken

Diverse samenstellingen en afmetingen

 

Dieptrekfolie

Dieptrekfolie in diverse samenstellingen en diktes. Naar wens voorzien van zogenaamde anti-fog en/of Easy-peel eigenschappen.

 

Trays en afdekfolies

Trays met EVOH (zeer hoge barierre) voor extra houdbaarheid. Afdekfolie in diverse samenstellingen en diktes, naar wens voorzien van zogenaamde Anti-fog en/of Easy-peel eigenschappen.

 

Vacuumzakken voor geschilde aardappelen:

5- of 7-laagse buis-vacuümzakken in de diktes 80/100/120 en 140 micron

5- of 7-laagse zijlas-vacuümzakken in de dikte 100 micron

Verpakkingsmaterialen van Zakpak B.V. zijn geschikt voor voedingsmiddelen en worden onder streng kwaliteitstoezicht vervaardigd. Op uw verzoek leveren wij ons kwaliteitscertificaat.

Alle materialen zijn geschik voor vacumeren en begassen. Alle materialen zijn individueel aan te passen op specifieke wensen wat betreft doorlaatbaarheid en doorsteekweerstand.

 

Op uw verzoek:

- Kunnen alle materialen worden voorzien van uw eigen logo of ontwerp

- levert Zakpak B.V. verpakkingsmaterialen die speciaal naar uw eisen en wensen worden geproduceerd.

- Kunnen alle vacuümzakken per 100 stuks worden verpakt in hygiënische krimpfolie eventueel voorzien van een etiket met logo.