header 1 header 2 header 3 header 4 header 5
Choose your country:

Zakpak

Nominaties Gouden zak 2017

Volg ons: Twitter

Gouden Zak 2017

De Gouden Zak 2017  inschrijvingen zijn weer van start gegaan. Afgelopen jaar hebben wij weer een aantal prachtige bedrijven als nieuwe klant mogen verwelkomen en tevens onze huidige klanten zo goed als we kunnen ondersteund met onze top kwaliteit vacuum verpakkingen. De Gouden Zak staat voor een onderneming of ondernemer die wij als Zakpakkers zeer waarderen.

 

Wilt u kans maken op de Gouden Zak 2017 en een leuke verrassing meemaken stuur ons naar info@zakpak.nl een email met hierin de reden waarom u recht heeft op deze prijs. De komende weken zullen wij via de website de genomineerden bekend gaan maken.

 

Winnaars

 

De Gouden Zak 2016 is gewonnen door Van der Elst vlees uit Lisse.

 

Het initiatief Gouden Zak is als grap ontstaan maar hebben we toch doorgezet tot een jaarlijks terugkerende verrassing voor een van onze klanten.

 

Afgelopen woensdag zijn Leo en Mary naar Amsterdam gekomen en hebben we met elkaar door de Amsterdamse grachten gevaren en bij Hannekes boom in Amsterdam heerlijk wat gegeten en gedronken. 
 

Na een gezellige middag zijn zij het komende jaar de houder van de Gouden Zak! Van harte gefeliciteerd en bedankt voor de gezellige middag!

Blijf onze website in de gaten houden want hier zullen wij u informeren over de nominaties voor 2016 begin volgend jaar.

 

Onderstaand de reactie die wij van Leo & Mary hebben ontvangen.

 

 

De uitnodiging kwam toch wel onverwacht voor ons. Als genomineerde van de gouden zak kwam de vertegenwoordiger van bedrijf Zakpak te Vlaardingen ons het heugelijke nieuws vertellen. Wij werden uitgenodigd om een geheel verzorgde rond tour door de Amsterdamse grachten.

 

Woensdag 21 augustus was het dan zo ver.  Vanaf het Centraal station werden wij opgepikt door  schipper of kaptein Rik. Zijn boot De Dolfijn was geheel in steil opgedoft.

 

Voor het juiste evenwicht werd er voor goede plaatsen gekozen. De tocht had ook het juiste karakter, namelijk een tocht door de gouden eeuw. Amsterdam heeft van dit alles veel. Geschiedenis en cultuur volop aanwezig, net als de vele toeristen. Wij konden van dit alles geweldig genieten.  Halverwege werden wij getrakteerd op een hapje en een drankje.  Na de pauze gingen wij verder met onze rond tour. Schipper Rik kwam met de mededeling dat de snelheid even op volle toeren ging. Hou elkaar maar even vast, vertelde hij. De boot kwam op volle toeren en wij konden genieten van deze snelheid. Jammer dat je niet zo hard mag door de grachten van Amsterdam met deze snelheid. Maar dan zullen ze ook daar wel flitspalen in het water zetten.  De snelheid ging weer naar gewoon, toen we terug gingen naar Amsterdam City.  Er werd gekozen “op verzoek”  om langs te gaan bij familie. De familie woont op de Prinsengracht, het duurde even voordat de boot bij het adres aankwam. Even zoeken, maar we kwamen geheel voor de deur aan.

 

Het moment om afscheid te nemen van schipper Rik. We vonden het een prachtig geschenk en een voorrecht om deze toer te mogen ontvangen. Als  genomineerde van de gouden zak kunnen we met recht zeggen dat wij een gouden prijs hebben ontvangen.  

 

Wij danken ook de firma Zakpak voor deze dag. Ook danken wij schipper Rik voor zijn geweldige stuurkunst en vriendelijkheid,