header 1 header 2 header 3 header 4 header 5
Choose your country:

Zakpak

Suedpack

Volg ons: Twitter

Zakpak werkt al enige jaren samen met de firma Südpack. Südpack Verpackungen GmbH & Co. werd opgericht in 1964 door de familie Remmele, die het bedrijf momenteel nog steeds in handen heeft. In de loop der jaren is Südpack uitgegroeid tot een middelgrote internationale onderneming.

 

De hoofdvestiging is gezeteld in Ochsenhausen (Duitsland). Hier vindt ook de productie plaats. De vestiging telt ca. 850 medewerkers.

 

De export wordt geleid vanuit het Zwitserse Baar waar Südpack Europa AG gevestigd is. Voor de verkoop zijn er in vele Europese landen lokale vestigingen, zoals in Spanje, Frankrijk, Engeland, Scandinavië, Polen, Roemenie en de Benelux. Voor de verdere export zijn er agentschappen o.a. in de USA.

 

Het productassortiment heeft zich ontwikkeld vanuit de introductie van de vacuümverpakkingen en de vele ontwikkelingen m.b.t. gelamineerde foliën en de toepassingen daarvan.

 

Een scala van verpakkingsfoliën wordt op de modernste machines geproduceerd. Hiermee worden economische en ecologische oplossingen geboden voor verpakkingsproblemen.